Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

codeable-asset

De Kolonisten van Catan

Dit spel is al jaren een favoriet onder Nederlandse gezinnen en vriendengroepen. Het doel is om een zo groot mogelijke nederzetting te bouwen op het eiland Catan, waarbij je grondstoffen moet verzamelen en ruilen met andere spelers. Het spel is strategisch, maar ook gezellig door de interactie met andere spelers.

Ticket to Ride

In dit spel probeer je zoveel mogelijk treinroutes te bouwen tussen verschillende steden in Europa, waarbij je ook nog eens op tijd moet zijn. Het spel is makkelijk te leren, maar biedt genoeg uitdaging om het interessant te houden.

30 Seconds

Dit is een snel en leuk partyspel waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Een speler omschrijft binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje, terwijl de andere spelers proberen te raden wat er bedoeld wordt. Het spel is simpel maar hilarisch, en daardoor erg populair.

Pandemic

In dit coöperatieve spel werk je samen met andere spelers om de wereld te redden van een dodelijke pandemie. Het spel is uitdagend en vereist samenwerking en strategisch denken. Het is daardoor een populair spel onder zowel volwassenen als kinderen.

Machiavelli

Dit is een spel waarbij je als speler een middeleeuwse stad probeert op te bouwen en tegelijkertijd de andere spelers dwarszit. Door tactisch te spelen kun je andere spelers beroven of hun gebouwen vernietigen. Het spel biedt veel mogelijkheden om te bluffen en is daardoor erg spannend.

Codenames

In dit spel werk je in teams samen om de juiste woorden te raden op een bord met allerlei woorden. Een speler geeft hints en het team moet proberen te raden welke woorden bedoeld worden. Het spel is simpel, maar biedt genoeg uitdaging en is daardoor erg populair.

Share This Post

Like This Post

0

Related Posts

example-380x300-rounded

Editor Picks

Popular Posts